-play-


Torsdag

Då var det torsdag och det är en helt okej lång dag men endast två lektioner. Sedan kanske det blir att träffa en gammal klasskompis, hade vart trevligt. Men får se hur det blir med den saken, annars blir det nog att gymma eller något liknande. Inatt kommer min kärleksmums hem, ja juste! jag ska baka fiffirutor sedan när jag kommer hem också. Nemen jag saknar min älsklipääälski fruktansvärt mycket.
ha en bra dag.


oh my, this guy is my god.


Onsdag

Nu har jag fyllt dagen med spontana grejer, vad får ni kanske veta framöver. Nu ska jag snart göra mig en feeet baguette och möla i mig till ett Friends avsnitt, love. Imorgon blire endast historia & Idrott, gryyyymmma lektioner ju, happyface! har ingen datorkunskap för vi jobbade på beting och jag & Linna blev klara, sweet as hell. Nu kom min kissemisse och ville kela. puss!

Bild från idag.

onsdag

Nu sitter jag och väntar på bättre tider, ungefär, alltså tiden då jag slutat matten och ska käka maaat med mitt havreflan. Men en låååång matte lektion kommer först, det ska nog fungera, hoppas jag. En lång dag idag så är ganska opigg, menmen.


Foto lektion

Nu sitter vi och är oaktiva på fotolektionen. Läraren är och hjälper några med ljussättningen och jag och eve sitter och softar på gröten. Denna lektionen suger alltid lika mycket pung och den är alltid lika lång.


Engelska Lektion

Nothing to do, but to miss my love.


Godmorgon

Vaknade, åt, isåg att min buss redan gått, insåg att jag kommer komma sent, satte mig vid datan.
Nåväl, så sent kommer jag inte, bara en halvtimma ungefär, doh. men av en 3 timmars engelska lektion tycker jag det är okej att missa en halvtimma. detta var la ett lekfullt inlägg, cheeeeeezus!

Monday

Hej o hå, började dagen med en liten försening men det verkade inte göra något eftersom vi ändå bara skulle sitta på en föreläsning som började lite segt så hann. Sedan efter skolan drog jag till gymmet dit hanna kom efter ett tag, skönt att träffa den spillevinken igen, lovelovelove. Och nu sitter jag här i sängen och kollar på väääääärldens bästa Friends. Har sett dem hela mitt liv och kan nog alla avsnitt utantill, trots detta är det alltid lika mysigt att titta på det.

Jag sitter också och saknar min kärleksmums. Här tar kärleksmumsen en mänsklig form, alltså menar jag inte en bakelse, som många av er kanske fick en bild i huvudet av. flera hundra mil ifrån mig och jag har släppt flera krokodil tårar, mes? javisst, kär? javisst.

Nej, nu ska jag återgå till friends-tittandet och snart unna mig lite kvällsmat.



JFR

Nu vill jag göra lite reklam för denna extremt duktiga kvinna som gör otroligt snygga smycken. Hon tar smycken till en ny nivå och jag blir alltid lika imponerad av vad hon har att erbjuda. Gå in och fynda nya smycken till er själva och ni kommer inte ångra er vill jag lova.

 

 

Besök henne här.

 


Fredag

Usch va denna dagen har vart lång, och längre ska den bli. Snart blire thaimat med min gosemos och mys. Och imorgon ska jag vara med min fina josefin men innan dess ska jag gymma, så hanna, tagga för ett hårt helgpass!
Ha en fin helg.

Kan dee drawings



Jag är med och tävlar om en otroligt stilren t-shirt hos www.kandeedrawings.blogg.se som även driver www.kandeeshop.se. Jag hoppas på det bästa må den bästa vinna.




Life after you

All that I'm after is a life full of laughter
As long as I'm laughin' with you


Torsdag

Kom till skolan lite sent idag men jag hann ganska bra till min historia lektion ändå, och nu är jag i princip klar med mina frågor. Känns ap skönt. Sedan har vi idrott och datorkunskap. Men har bara teori på idrotten idag, så blir gym sedan för hela slanten.

Fick även planerat min helg ganska bra idag, får äntligen träffa min fina josefin på lördag, wiho. Ne nu ska jag återgå till historian,kram.


Eftermiddag

Då var det onsdag eftermiddag, nu har jag suttit ett bra tag och skrivit på min historia inlämning. Jag älskar verkligen historia, kan aldrig få nog av det, så jag klagar faktiskt inte. Men det är klart det är trist att sitta och göra läxor när det finns mycket annat kul att göra. Jag ska snart slänga mig i duschen innan jag åker iväg till nödinge för att handla lite träningsprylar samt handla lite käk. Sedan åker jag hem till min sötröv och sover där.

Imorgon blire gymmet och göra klart historian, looking forward to it. Förresten Hanna, hör av dig om du kan gymma med mig imorgon. Skulle vara så mycket roligare.

Jag tycker, att om man kan se ut som en fisk, så ska man se ut som en.


Onsdag

Nu sitter jag med mina goa bollar och väntar på att datorkuskapen ska börja, den börjar om ca 8 min.
Har precis tryckt i mig lite käk med Jonthiee så nu är jag mätt och belåten. Sedan efter skolan blir det hem och plugga gärnet, historia för hela slanten. Kanske träffa min mumsbit ikväll om det går bra med plugget, annars hinner jag tyvärr nog inte. ha en grym dag.

 


Var inte rädd för kärleken

Om den skadar dig, är det inte kärlek du upplevt.


I miss my better half

I love my boy. I really do..


Think about others..

tisdag

Usch min morgon var fruktansvärt stressig men det gick bra.
Var en kort skoldag och slutade vid 12:20 så var hemma tidigt och drog vidare till gymmet men min fina Hanna. Vi var grymma, as usual. Hoppas jag gett dig en extremt hälig träningsverk! I skolan idag har vi vart i foto studion och tagit massa bilder och pillat med ljus sättningen, ni kan få se lite pics från det. here you go.







Key to the kingdom


Monday

Hallå mina icke existerande följeslagare, varför hänger ni framför datorn och snorar?
Jo för att ni vill så hemskt gärna veta vad som är det nya som pågår på åsas dator all day long. Det är inget mindre än: CHICKEN INVADERS!

Finns att ladda ner: här.


D E S I G N

Before:

After:

-jaha..-

Då har man gymmat stenhårt med brorsan & Anton samt ätit massa god mat. Nu ska jag bara sätta mig ner med plugget och mysa lite till en film. Eventuellt försöka hinna städa också, men det ska nog gå bra. Jag saknade Hanna på gymmet idag, buhu. Vi får ta igen det i veckan my love muffin.


Sunday

Nu sitter jag hos min mumsbit och myser med Silvia, dersa ur mysiga hund. Sedan blir det hem och gymma i min ensamhet eftersom hanna gymma tidigt i morse utan mig. Papi kommer och hämtar mig snart tror jag, måste bara få väckt Anna innnan. Vi hörs senare.


Friday afternoon

Nu sitter jag nyduschad och mätt vid datorn och kollar på Bring it on, en av dem få "tjej"filmerna jag tycker om. Mest för att jag alltid blir lika imponerad av cheerleaders. Snart ska jag till min mumsbit och imorgon får jag se vad jag hittar på, kanske vara med min fina josefin om hon blir frisk, men hon har vart dålig rät tlänge nu så tycker hon borde ligga hemma och bli frisk, I love my girl.

Nåja, nu återgår jag till filmtittandet, ha en fin fredagskväll.




Fredag

Idag vaknade jag upp bredvid min sockertopp, skippade första lektionen och fick lite sovmorgon. Var så hemskt trött efter att ha suttit 3 timmar på den jäkla kursen, så somnade ganska fort. Idag blire en ganska lång skoldag och sedan kanske gym, får se, för hanna kan icke vara med. sååå får se om jag orkar dra dit i min ensamhet. Snart blire donken med my love, evelina den fina. Vi hörs senare.


Torsdag

Godmorgon allihopa, nu sitter jag i min ensamhet och häckar i skolan. Alla mina homies är long gone.. Så jag får sitta här och nöta dator lite granna, drar nog snart och köper något att stoppa i magen. Extremt lång dag i skolan och ändå har jag bara 3 lektioner, eller idag har jag två för min inre har ingen ork för idrott idag, it sucks. Idrott är fan kul. Sedan blire att dra tidigare från datorkunskapen för att hinna till nödinge där jag ska på körskole kurs, i 3 timmar, hallelujah.

Låt oss alla ha en fin dag.


Onsdag

Nu sitter jag på svenska lektionen och softar, I took a chill pill bro.
Jag är svinigt hungrig så kommer springa till ett mat ställe när jag väl kommer in till stan, håll er i hatten säger jag bara. Denna dagen har vart lång men har verkat ganska kort vilket känns skönt. Nu sitter jag och laddar inför att springa från lektionen. Ha en bra eftermiddag.


Matematik

Nu sitter jag och har matte och magen kurrar i mig. Vill bara stoppa pennan i röven och springa till bamba och trycka i mig massa gammal skolmat, MUMMAAA. Eve mitt havreflan sitter och väntar på mig så vi ska springa dit tsm. Lovely!

Matematik

Nu sitter jag och har matte och magen kurrar i mig. Vill bara stoppa pennan i röven och springa till bamba och trycka i mig massa gammal skolmat, MUMMAAA. Eve mitt havreflan sitter och väntar på mig så vi ska springa dit tsm. Lovely!

Tisdag

Nu har jag precis tryckt i mig käk efter en dag i skolan och 2 timmar på gymmet. Jag och Hanna körde ett hårt pass idag och vi märker på varandra hur bra det känns. Snart blire myspys med min going. Imorgon är det skola igen och sedan avslutar jag dagen med en fika i stan med mina goda vän Sophia, ska nog trycka in lite shopping där med tror jag. Ha en grym kväll.

back to this random school shit

Sitter nu på min 2½ timmar långa engelska lektion.
Det suger get pung att vara tillbaka till skolan men som tur va började jag dagen med min sockertopp, hallelujah. Ha en bra skoldag alla barn.


rostig kärlek

Klockan är nu cirkus halv 8 och jag känner hur skol ångesten börjar växa inom mig, känns riktigt äckligt jobbigt faktiskt men det kommer nog gå över. Har dock en jobbig termin framför mig men det ska nog gå bra. Nu ska jag snart göra mig själv lite kvällsmat innan min sockertopp kommer hit.

Pics from the weekend.

Lite bilder från i lördags då jag var hos sebbe med massa härliga individer.


Boulevard of broken dreams

Fy tusan var trötta jag och Hanna var på gymmet igår, ingen glöd alls, men vi kämpade på! Sedan kom jag hem och här väntade min sockertopp som hade köpt med sig godis, jag var duktig och avstod från det och åt kvällsmat istället, proud.

Idag ska jag bara ta det riktigt lugnt för imorgon är det back to school, träffa mina pluttar igen! Jag saknar mitt havreflan så det bara skriker om det, och på onsdag blire in till stan för en god fika med kära Sophia.


Söndag

Jag får la dra en liten helg-resumé!

Fredag var jag med anna och killarna och åkte till stig center och bowlade, träffade många gamla vänner där vilket var jätte kul att äntligen få träffa dem igen. Sedan drog vi hem och köpte massa gotti gott som vi tryckte i oss till 2 filmer vi såg under kvällen.

Lördag vaknade jag upp hos min going med anna & co. Vi gjorde frukost och tog det lugnt, sedan drog jag hem för att förbereda mig inför kvällen då vi skulle skaka rumpan! Så ja återvände till min going efter några timmar och möttes av underbara människor, riktigt härliga filurer. Riktigt rolig kväll.

Söndag vaknade jag upp hos min going igen, love love love. Vi har myst och segat oss genom hela dagen och jag kom ganska nyss hem för att om en halvtimme blir det gymmet med Hanna! Jag är så obeskrivligt trött att jag verkligen fruktar detta gympasset, jag har ju tryckt i mig massa godsaker under helgen så känner extra mycket press, FML.


Lördag

nu blire att dansa lite på rumpan tror jag.

Fredag morgon

Nu har min mupp åkt så snart blire gymmet med Hanna!
En härlig start på helgen tycker jag, blir la att spendera drygt två timmar där nere och sedan dra sig hemmåt helt slutkörd och svettig. Kvällen ska jag spendera med Anna och killarna, kaaanske bowling?
Jag ska även hinna plocka bort allt julpynt sedan, ska bli skönt att få städar bort all skit. Jag älskar julen! men nu är den över så det ska bli skönt att få tillbaka mitt rum såsom det ska vara utan alla tomtar.

Ha en trevlig fredag.

klockan är kvällen

Nu när jag smällt i mig både kalkon och blåbärspaj så vill jag nog påstå att jag är redigt mätt. Nu sitter jag och taggar upp mig för ett rejält jobbigt gym pass imorgon med världens sämsta(bästa) Hanna! Vi har så enormt kul när vi tränar så alla som vill komma igång och träna tycker jag ska dra med en vän som ni känner er 100% bekväma med. Jag och Hanna kan svetta och skratta tillsammans till döden, jag skojar inte, nåväl, vi är ju systrar.

Jag kan ju gå igenom lite med vad jag sysslar med på gymmet. Jag tränar upp min koniditon och bränner fett, ingen styrketräning då med andra ord. Det kan dock vara bra att kombinera styrketräning med konditions träning. Och för att förbränna fett använder jag mig av långsam träning, dvs gå/jogga på löpbanden. Fett bränns endast bort med långsam träning så att springa sig äckligt trött och tro att det bränner fett så tror man fel. men spring på ifall ni vill förbättra konditionen.

Att gå i en snabb takt på löpbandet i 40 min minst gör att man får en grym träning för magen och ben. Så vill ni ha en slimmad mage så satsa på långsam träning så kommer ni allt få bort en hel del av eran mage om det är den ni vill ha bort.


Random


I say high you say five

Hallå sockertoppar. Nu ligger jag i sängen och petar näsan. snart kommer min goding hit och sedan blir det kalkon för hela slanten, mummmmmma. here you have some random pics.


Torsdag morgon

Vaknade nyss av att pappa kom in och sjöng så vackert. idag blire kalkon till middag, mummmma!
Annars har jag inga större planer för dagen, blir te att slappna av och njuta dem här sista lovdagarna. ha en härlig dag.

yesterday

innan bion igår.




Onsdag

Vaknade upp hos min going i morse efter en lång natt. Vi var ju som sagt på bio igår kväll, och den var minst sagt läskig, jag spenderade ungefär 45% av bion i luften för jag flög upp ur stolen varje gång något hände, och det hände en hel del vill jag påstå. Tycker alla borde dra sig till bion och se den om man gillar skräckfilmer.

Idag ska jag däremot bränna fett med Hanna! två timmars hårt arbete har vi framför oss, det lär nog gå bra. Hon har förresten namnsdag idag min lilla mupp! Grattis Hanna! tro icke jag glömt det, står så fint i min almenacka.

Pappa står och gör pizza och jag tror faktiskt inte jag hinner äta innan jag ska gymma så är lite sadface över det, är ju så himla sugen på pizza nu. Nåväl, nu ska jag återgå till mitt datasittande en stund innan det bär av till gymmet.


I just shit my pants dude

Nu har jag tryckt i mig lite middag och ska snarast hoppa in i duschen.
Anna kommer hit lite senare under kvällen och sedan bär det av in till stan.
Nu vill jag faktiskt att julen ska vara över, vintern kan få ligga i lite till, fast en mildare vinter men plusgrader. Sedan i slutet på februari kan vintern försvinna. Jag tror allt mitt julpynt ryker nu till helgen.

Imorgon blir det att dra till gymmet med hanna, jag har bestämt att vi ska gymma i två timmar, vi får se hur det går, men jag vet att vi kommer peppa varandra tills all svett som någonsin existerat i våra kroppar hänger i våra pannor. Kanske drar med mig boxningshanskarna också. Tro det eller ej men både jag och hanna är grymma när det gäller att slå på varandra, undra varför?

Nää nu ska jag hoppa in i duschen, ha en skön tisdagskväll.

invincible


Tisdag

Godmorgon alla barn.
Jag vaknade oacceptabelt tidigt denna tisdagsmorgon, nåväl, ska nog ta och göra mig en rejäl frukost. Har träningsvärk i magen efter gårdagens 2 gympass, ohärligt vill jag påstå. Senare ikväll ska jag vara med min älskling samt Anna & Sebastian. Det blir bio för hela slanten, vi ska se Devil som verkar vara en kalas film, lite små läskig men som tur är har jag en hand att krama ihjäl, score!

Ey, förra tisdagen var jag också på bio...? fan är detta för jävla trend igentligen. Åh juste, Jag gymmade ju igår (2ggr!!), träningen är igång på allvar nu och till hjälp har jag min fina vän Hanna. Det är inte många som springer på löpbandet samtidigt som man sjunger "huuuvud, axlar, knä & tåååå, knää & tååå!"

Devil trailer.


Årsresume 2010

Köpte nya koss hörlurar och använde 9E:s klasströja.

Vintern höll i ända fram till mars..

Goa kvällar hemma hos fina vänner.

Firade farmor med god mat och härliga släktingar.

Festade med galna partypinglor.

Tog hand om våra söta kattungar som sedan fick nya ägare..

Solade & badade med grymt härliga vänner!

Slutade 9:an!

80-tals fest hos Ljunki

Spenderade sjukt mycket tid med min fina josefin!

Massor utav grillkvällar med härliga killar

Sommarbrun och goa kvällar med bästa Anna

Gustavs pappa fyllde 50 och det firades

Roliga nätter med härliga killar och min wingman!

Åkte till Danmark med nya klassen MP10a

Maskerad fest hos Rebecca.

Bowlingkväll med gulliga Kajsa och schyssta killar

Julafton

firade nyår med massa kära vänner!


Gott nytt år!

Gott nytt år kära vänner!
Nu står jag ute och kollar på fina fyverkerier med härliga och glada människor!
Hoppar ni alla har haft ett underbart 2010 och gör er redo för 2011 som är fullspäckat med nya minnen åt er alla.
(tidsinställt inlägg)

RSS 2.0