Godmorgon

Hallå kära ni.

Idag vaknade jag upp bredvid min alldeles egna sebastian, men han åkte ganska snabbt till skolan medan jag själv låg kvar i sängen å gotta mig. Men snart ska jag också bege mig mot skolan, börjar 12:30... Mitt påsklov var väl behövt men känns som det inte gjorde någon nytta mot min skoltrötta kropp. Blev bara värre, hallelujah. Och snart börjar alla nationella i skolan, ska bli så skönt när allt är överstökat.

Och i slutet av Maj åker jag ju till Menorca precis som jag gjorde förra året, fy va härligt, världens finaste ö. Sedan kommer jag tillbaka och då blir det till att fira min gullrumpas student och sedan få sommarlov. Hoppas jag får ett sommarlov, hoppas hoppas HOPPAS!!!

Nåväl, nu ska jag stoppa i mig något så jag orkar stå mig hela dagen i skolan. Ha en bra dag.


Spring feeeeling

Tjoflöjt mina trogna vänner, idag har det vart toppen väder och jag har slitit hela dagen må tro. Och imorgon blir det att kika in till staden med min lovely Emma. Jag tror jag skippar bilen idag, får skylla på att jag är åksjuk eller något. hö-hö. Smell ya later


Kanske borde dra igång gamla bettan igen

Jag må vara en slöfock men jag kan ju iaf dela med mig av det. Det lär inte hända något fantastiskt och underbart men jag kan iaf ha detta som utväg om jag vill skriva om något som jag anser vara vettigt. Lite kul är det allt att dela med sig av sitt fruktansvärda intressanta liv.

Well, my boyfriend, OH YEAH, I have one of those, är på jöbbet och tjänar pengar så han kan bjuda mig på middag. :D Jag sitter här framför datan och torkar ögonen lite, fast nu ville daddy cool ha hjälp där ute, oh no. Men vad gör man inte för sin snutte familj. Better get out and work my asss off.

Sedan blir det till att övningsköra, hallelujah. Inte direkt favorit grejen att göra enligt mig, I was not born to drive a car. Fast pappa säger att alla kan lära sig köra bil även om vissa är bättre än alla. Tror han syftar på att jag kanske tillhör den gruppen som borde hålla sig borta från trafiken.

Såhär ser jag ut nu för tiden, har jag för mig iaf.


RSS 2.0