15 Juli 2011

Hejsan alla goa och glada.

Just nu sitter jag här mätt och belåten i mitt lilla krypin. Har nyss käkat och at the moment så väntar jag på att min pojkvän ska komma hem från jobbet&gymmet. Då blire myyyys och fira att han ääääntligen har semester! Som jag längtat efter att bara ha honom helt för mig själv i två veckor.

Imorgon så ska jag och Sebastian Se på Harry Potter dödsrelikerna del 2 och efter det blir det kräft/räk/mat? kväll här hemma hos mina föräldrar. Då kommer även min älskade brorson Joel som jag kan pussa på, en av mina favorit pojkar.

Och nästa vecka drar jag och älskling med vårat crew (anna, sebbe, richard, matilda) till Skara där vi hyrt en stuga i en vecka för att ha det riktigt jäääävla roligt, skooooj :D Vi har taggat en del så just nu vill jag bara att det ska bli måndag så vi kan dra iväg!


Fredag

Heeeejsan.

Idag har jag vart med min kära brorson och min bror, har bland annat vart på bäckebol och sedan har jag vart och klippt hans gräs, en god gärning liksom, känns bra att kunna hjälpa till. Sedan hämtade jag min lagade cykel, yeey. Nu har jag käkat rostbiff och potatissallad med min andra brorsa samt tittat på Beck, love love love.
Förövrigt denna veckan har jag la jobbat,tränat och vart ute vid havet och lite sånt smått & gott.

Nu ska snart Sebastian plocka upp mig så ska vi in till stan och möta upp Sebastian & Anna. Ska bli kul att träffa dem igen det var ett tag sedan nu. Först hade vi tänkt en bio men det är ju inte så speciellt socialt så jag tror vi drar och äter någonstans eller bara tar det lugnt.

ha en fin fredagskväll.


RSS 2.0