23/06/2011

Jaha, då var det snart dags för en roadtrip till Halmstad med Älskling & co. Ska bli jätte härligt att komma iväg, se något nytt, ha kul och bara njuta. Har precis packat klart, blev inte så mycket, men jag tror jag överlever på det. det blir ju bara 2-3 dagar så vitt jag vet.

Jag har även nyss ätit grillat, mummaaa, blev kotletter, rödvinsås med färskpotatis, en stor favorit hos min mage. Så nu är jag mätt och belåten. Jag och Hanna har även tränat idag, så himla skönt.

Just precis nu så sitter jag och kollar på Beck, oooh me like very much...
Nemen nu ska jag gå ner och vara med min fina familj lite innan jag försvinner under hela midsommar helgen. Ha en fin midsommar och ät mycket jordgubbar och sitt uppe sent med dem ni gillar och bara skratta! uppskatta varandra! hihi, poss.


Tisdag

Jahaja. hej!

Nu har jag kommit hem från en dag på TORP köpcentrum. Sommarrean var i full rulle men jag kan tyvärr inte säga att det hade så mycket att erbjuda som föll i min smak. Bara lite halvtaskiga klänningar och randiga tröjor. Men lite fick jag allt med mig hem, bland annat en sommar jacka som jag Ä-L-S-K-A-R. hihi nöjd.

På torsdag åker jag och sebastian ner till halmstad och blir nog där över helgen. Iaf över midsommar. Har även tjänat lite pengar vilket är skönt nu under sommaren. Annars är det bra med mig, Jag och Hanna har kommit igång med träningen igen efter alla slutprov i skolan som gjorde att man inte riktigt hann med gymmet. Sommarvädret är la inget att hurra för men att vara ledig är aldrig fel.

Nu ska jag titta lite film innan jag åker hem till älskling. Love


Hallå

Hallå i stugan.

Då var det första dagen på mitt sommarlov, fyyyy sjutton va härligt. Idag fyller mamma år så vi har precis firat henne lite och hon blev jätte glad över alla fina presenter. Sedan kommer lite fler som vill fira henne bland annat min 2 veckor gamla brorson Joel. Han är så jeeeeeeeeeeefla söt.

Tidigare idag har jag och pappa vart ute och fiskat samt badat i havet, blev 7 st makrillar och vi hade svin kul. Det va kallt i havet men solen gassade på hyfsatt bra så mig gick det ingen nöd på. Så det blev färsk makrill och färsk potatis till middag, helt suveränt, är mycket mätt och belåten.

Förövrigt så känns det la super skönt att ha sommarlov. Det enda som jag kan tycka är lite tråkigt är att min fina pojkvän jobbar hela dagarna då man gärna skulle vilja hitta på någonting med han. Men han tjänar pengar medan jag står i köket, hehe, skämt osido.
Jag har la inga speciella planer denna sommarn, jag har ju redan vart utomlands men funderar på att göra det igen fast denna gången med Sebastian, lite love vacation. Man kan ju alltid hoppas. Dessutom ska jag ner till Halmstad med Sebastian nästa helg så det blir en liten roadtrip. Hoppas på fint väder, men eftersom det är midsommar då så antar jag att det blir regn.

Ni får alla ha ett fint sommarlov, vi lär höras.

RSS 2.0