Blandade känslor

Har inte sovit hela natten, eller jo, fick nog sammanlagt 4 timmars sömn detta pga svullna körtlar och ett blodfyllt/svullet öra. Har antagligen blivit drabbad av en inflamation i örat, och örat har sett ut som ett äpple, men nu har ntligen svullnaden börjat avta lite. Har ju tagit en piercing i brosk delen av örat för ca 4 veckor sedan, och på blanketten står det ifall något sånt här inträffar uppsök genast läkare.  Dock ingen lust idag, har för mycket att göra så får gå med ängsliga föräldrar som vill köra mig till akuten och bara försöka ta det lugnt.

Nåväl, detta kommer förhoppningsvis bli en riktigt bra dag, ska fira min kärleksmums med massa goa vänner. lovely, ska även fixa mig med min favorit josefin! Hallelujah.

Ha en fin dag utan svullna öron och inflammationer.

eheh

Hallå!

Ja, jag kan konstatera att detta lovet har vart kort, snabbt, romantiskt, snorigt? Dock inte över än. Jag avslutar mitt lov med lite shopping och fest för min pöjk som fyller 19, hallelujah. Hoppas ni alla har haft ett fartfyllt lov, och att ni alla är lite förkylda, (vill inte vara ensam om det.)



16 februari

Hallå i stugan!
Efter ett extremt långt uppehåll kände jag mig änna tvungen att skriva något smått intressant här på the blogg. Jag har ju ett skönt sportlov för tillfället som jag försöker njuta så gott jag kan av. I förrgår var det alla hjärtans dag och mitt hjärta hade bokat bord på en jätte mysig resturang och där åt vi vitlöksbröd, oxfyle och delade på en "alla hjärtans dag dessert". Fick även en bukett med rosor av min käraste, åh blev så glad! lovelovelove. Så jag hade världens finaste alla hjärtans dag.

Min kära kompis Kajsa har hunnit fylla 17 också! Gratulationer till henne, hoppas du hade en underbar födelsedag.

Idag är det onsdag och jag vaknade upp hemma hos min Basse, blev körd hem och nu sitter jag här och har nyss käkat lite, i eftermiddag blire gym och efter det träffas jag nog my sweetheart igen. Hoppas ni alla har ett skönt lov.

Signing out.

Hello

Hallå mina damer och herrar, jag ska nu meddela att jag driver två bloggar, men tror jag mer och mer kommer glida ifrån denna, tyvärr. Men den kommer finnas kvar, men jag finner inte mitt liv specielt intressant längre, Jag lever som många andra tonåringar, drar till skolan, umgås med vänner, spenderar tid med kärleken.

Den nya bloggen handlar inte om mig, den handlar om mina intressen, eller sånt jag vill dela med mig av. Bilder, musik, redigeringar osv. Read if you wanna, and don't if you're a bitch.


RSS 2.0